Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Black Clover αποκτά την δική του ταινία (trailer)

Αν και η σειρά anime Black Clover θα τελείωσει σε λίγο καιρό, το Shonen Jump ανακοίνωσε πως το γνωστό franchise θα αποκτήσει την δική του ταινία. Την ανακοίνωση ακολούθησε ένα μικρό trailer και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες. Σε όλη την διάρκεια του βλέπουμε art από το manga, το πόσο δημοφιλής είναι η σειρά και μερικά behind the scenes από το anime της Studio Pierrot. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής η πλοκή της ταινίας καθώς και η ημερομηνία πρεμιέρας.

Η ανακοίνωση της ταινίας έρχεται δύο μέρες πριν το φινάλε της σειράς anime. Το Black Clover ξεκίνησε το 2017, δύο χρόνια από την κυκλοφορία του manga, και έχει 169 επεισόδια χωρισμένα σε 4 σεζόν. Το επεισόδιο 170 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου και θα είναι το τελευταίο της σειράς.
Δείτε παρακάτω το teaser trailer της ταινίας Black Clover.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*